Vi sponser Team Rynkeby

  • 2 mins read

Vi er stolt sponsor av Team Rynkeby!


Vi er stolte over å kunne fortelle at vi sponser Team Rynkeby og deres innsats i barnekreftsaken, pengene de samler inn går utelukkende til å bekjempe barnekreft og til barn med alvorlig sykdom.

Team Rynkeby – God Morgon er et nordisk veldedighetssykkellag som hvert år sykler til Paris for å samle inn penger til barn med alvorlig sykdom.

Team Rynkeby – God Morgon ble stiftet i 2002, da 11 mosjonssyklister med tilknytning til den danske juiceprodusenten 
Rynkeby Foods A/S bestemte seg for å sykle til Paris for å se avslutningen av Tour de France.

Rynkeby Foods var hovedsponsor for turen, men andre bedrifter ga også sin støtte. Faktisk var deltakerne på historiens aller første Team Rynkeby – God Morgon-lag så flinke til å skaffe sponsorer at overskuddet viste seg å bli på hele 42 000 NOK da laget var tilbake i Danmark en drøy uke senere.

I 2020 donerte Team Rynkeby – God Morgon 91,9 mill. NOK til organisasjoner som hjelper barn med kritisk sykdom. Av dette gikk 9,7 mill. NOK til Barnekreftforeningen i Norge. 

I år som i fjor er Paris-turen erstattet med å sykle Norge rundt grunnet pandemien. Alle lagene har planer klare som skal ta de fra sitt hjemsted, rundt fjorder og over fjell og til slutt ende i Trondheim lørdag 17.juli. Lagene har alle en reise på minst 1000 kilometer og utallige høydemeter før den tid.

Vi ønsker Team Rynkeby masse lykke til i Norge rundt, hilsen alle oss i NIRO Gruppen!