Kai på Knarrevik | Forarbeid til et av Bergens største kommende prosjekt

  • 1 min read

Kai på Knarrevik | Forarbeid til et av Bergens største kommende prosjekt

Vårsolen begynner endelig å titte frem mellom de ellers tunge skyene! Denne uken har vi jobbet på en kai på Knarrevik, Sotra og deltatt i forarbeidet til et av Bergens største kommende byggeprosjekt, den nye Sotrabroen. 

Mottaksanlegget for skrapjern som tidligere har befunnet seg på kaien har lagt igjen mye fastgrodd rust og avfall på betongens overflate.

 

Vår gode samarbeidspartner Valen Marina har leid oss inn for å rengjøre kaien. Valen Marina AS er en sjøentreprenør som har sitt virke innenfor dykke- og ROV tjenester i tillegg til forankring og kaibygging.

 

Vi har to operatører på kaien som spyler med ultra høytrykk på hele 2500 bar. Den enorme kraften fra spyleren river av rust-laget effektivt og miljøvennlig da vi kun bruker vann. Etter vi er ferdig med oppdraget skal et nytt dekke legges på kaien slik at den kan brukes videre i det store prosjektet.