Forebygging lønner seg

  • 2 mins read

Sommeren er på hell og vi går nå mot hardere vær. Er din eiendommen rustet for været vi har i vente?

Nedløpsrør og takrenner kan fort bli tette igjennom høsten da bladene faller fra trærne. Både løv og mose på ditt hustak beveger seg videre til takrenner og avrenninger på gårdsplasser og parkering. Vann som samler seg opp på disse områdene kan fryse til og føre til oversvømmelse, som igjen kan gi vannskader, sprukne takstein og takrenner.

Når vinteren kommer blir den kalde temperaturen en kraftig påkjenning for bygningskroppen og særlig her på Vestlandet hvor temperaturen varierer mellom frost og tining daglig. For de fleste bygningsmaterialer er dette den største utfordringen.

Takvask, impregnering og rengjøring av avløp er tiltak som ruster eiendommen din for høsten og vinteren. Vi fjerner mose fra tak, renser takrenner, sjekker og renser sluker på tak, sjekker tak for skader, områdevask og tilsyn rundt din næringseiendom.

Vi leverer i tillegg byggdriftertjenester og tar kontroll på din eiendom. Du er alltid i trygge hender når du samarbeider med NIRO Gruppen.

I tillegg leverer vi også fasade- og områdevask til din eiendom over hele Norge.

Ta gjerne kontakt via kontaktskjemaet nedenfor for en faglig samtale så kan vi se hva vi kan bistå nettopp deg og din eiendom med. Spar penger ved å ivareta din eiendom, forebygging lønner seg.

Skriv inn en e-postadresse vi kan kontakte deg på