Grafitti-fjerning og Skatecamp på Askøy

Askøy Rulleklubb’s Skatecamp 2022 på Kleppestøkaien ble anholdt forrige helg, og vi kan trygt si at dette var ekstremt vellykket. Knall sol, iskrem, smil fra øre til øre og flinke instruktører som absolutt vet hva de holder på med!

Vi i NIRO Gruppen bistod med å gjøre parken klar til helgen. I sene nattestimer var vi å finne på Kleppestøkaien. Grafitti på skaterampene måtte bort slik at de var rene og pene til arrangementet skulle kjøres igang. Naturligvis håper vi at parken holdes fri for grafitti og at alle kan hjelpe til med å ta vare på parken.

Sammen med gode samarbeidspartnere hjalp vi Askøy Rulleklubb å arrangere årets Skatecamp. For oss er det viktig å gjøre vår del for å dyrke vårt nærmiljø og hjelpe der det trengs. Grafittifjerning er selvsagt også en tjeneste vi leverer til våre kunder. Ta gjerne kontakt med oss for grafittifjerning eller andre vedlikeholds- og rengjøringstjenester. Vi leverer alle våre tjenester over hele Norge.

Tjenester innen Eiendomsservice kan bestilles på vår nettside.

Sjekk ut bilder fra Skatecamp 2022

Sjekk også ut Askøy Rulleklubb’s Facebookgruppe.

Legg igjen en kommentar