Brøyteavtale med NIRO Gruppen

Vinteren nærmer seg

Vi har ledig og ikke minst økt kapasitet på brøyting og salting. Boligfelt, sameie, gangveier, parkeringsarealer og borettslag. Med andre ord, der du måtte trenge!

Temperaturen har allerede begynt å synke og tiden er kommet for oss til å begynne den omfattende planleggingen av vintermånedene. Vinteren på Vertslandet kan være utfordrene da det raskt veksler mellom snø, regn og frost. Resultatet av dette er ofte et vått og glatt underlag. Vi i NIRO Gruppen stiller for at du skal komme deg trygt frem der du skal.  

Vinteren på vestlandet kan være utfordrene.

Hvorfor være tidlig ute?

Snørydding og salting krever god planlegging og bemanning slik at vi kan mobilisere på kort tid. Hvert år får vi mange henvendelser om brøyting og salting. Vi har derfor økt kapasiteten ved innkjøp av flere biler slik at vi kan hjelpe der det trengs og du kan nyte vintermånedene med den høye standarden fra oss i NIRO Gruppen.

Brøyting og salting utføres under eller raskt etter snøfall. Jo lengre snøen får ligge, jo vanskeligere blir den å fjerne. Nettopp derfor er planlegging og kort mobiliseringstid viktig når det kommer til brøyting og salting.

Vil du inngå avtale allerede i dag slik at du er sikret trygg ferdsel i ditt nærområde igjennom vintermånedene?

Kontakt Oss

Skriv inn en e-postadresse vi kan kontakte deg på

Legg igjen en kommentar