Totalrengjøring av fôrflåte

Denne uken har vi vært på Solund Verft og utført en jobb på en fiskefôrflåte. Flåten har vært ute av drift og lagt i opplag en stund. Med dette har det oppstått en del utfordringer mugg i og på flåten. Her var også fôrtanker som trengte rengjøring og desinfisering for at flåten skulle bli klar til nye oppdrag.

Da vi ankom flåten la vi med en gang merke til muggen i blant annet oppholdsrom og maskinrom. Lukten var stram og vi så at dette var et ubehagelig arbeidsmiljø for kunden. Med spesialiserte kjemikalier fra Aquatiq gikk vi i gang med å fjerne avfallet fra flåten. Flåten hadde fire tanker som har holdt fiskefôr, disse måtte tømmes og rengjøres på lik linje med resten av flåten.

Etter fire dager i Solund var rengjøringen ferdig. Flåten har nå fått nytt liv og er klar for nye oppdrag. Kunden var fornøyd og dermed sitter vi og igjen med et smil.

Vårt gode samarbeid med Aquatiq tillater oss å levere et av markedets beste resultat.

Legg igjen en kommentar