Vi forsterker spyler-parken vår

Ny UHP spyler

I år har vi sett at flere og flere oppdrag har krevd UHP spyling med både 2 500 og 3 000 bar. Slike tjenester har vi levert jevnt over hele året, derfor har vi nå gått til innkjøp av vår egen UHP (Ultra High Pressure) spyler. Vi forsterker vår spyler-park og ikke minst kapasitet med denne kraftige spyleren. Vi har lenge vært stolt over vår korte mobiliseringstid. Nå med en UHP spyler i vår spyler-park kan vi stille på oppdrag som krever spyling med høyere trykk på kortere tid.

Ved UHP-spyling å bruker høyt trykkvann for å fjerne belegg eller avfall fra varierende underlag. Vi bruker UHP spylere blant annet til malingsfjerning, rustfjerning fra betong og betongmeisling. 

Total malingsfjerning av 7 lag med maling fra stål på Showboat.
Rustfjerning fra betong. Kai på Knarrevik, forberedende til nye Sotra Broen.

Legg igjen en kommentar