Viktigheten av ren ventilasjon

  • 2 mins read

Gratis inspeksjon for borettslag og sameie

Vi alle setter pris på frisk luft. Et rent og godt ventilasjonsanlegg er vesentlig for et sundt inneklima. Ventilasjonskanaler med mye støv og smuss avgir tung luft, dette kan resultere i at man lett får hodepine og om man har allergier kan også dette slå ut.

I sammenheng med brannsikkerhet blir også ventilasjonsanleggets tilstand høyst aktuell. Støv og smuss som ligger i kanalene er lett antennelig. Om en brann skulle oppstå i borettslaget eller sameiet, vil støvet tillate brannen å spre seg mye fortere enn om ventilasjonen er velholdt og ren.

Et rent og godt ventilasjonssystem er også høyst energibesparende og dermed også kostnadsbesparende. Ventilasjonsanlegg med kanaler som er full av støv og smuss gjør kanalene trangere og bruker naturligvis mer energi på å trekke luften igjennom kanalene enn et åpent og velholdt ventilasjonssystem.

Vi tilbyr gratis inspeksjon på rengjøring og vedlikehold av ventilasjonsanlegg for borettslag og sameie. Kontakt oss for å forbedre inneklima, økonomi og ikke minst sikkerhet i ditt borettslag eller sameie.

Les mer om ventilasjonsrengjøring her: https://www.nirogruppen.no/borettslag-og-sameie/

 

Bedre inneklima?