Avfallshåndtering

Vi tilbyr skreddersydde løsninger for alle typer avfallsbehov langs hele kysten av Norge. Mange års erfaring, ekspertise og et bredt nettverk i bransjen har gjort oss til en trygg havn for de fleste behov relatert til trygg håndtering av avfall. 

Gjennom selskapet Norwegian Waste Agency AS tilbyr vi formidling og skreddersydde løsninger for ulike behov. Avfall er ikke bare et «problem» man skal kvitte seg med. Håndtert korrekt er det fleste typer avfall en ressurs. 

Noen materialer kan resirkuleres, gjenbrukes eller konverteres til nye materialer eller anvendes til energiproduksjon. Det finnes også avfall som er klassifisert som «farlig avfall» – og da kreves selvsagt kunnskap, sertifiseringer og trygge prosedyrer for å sørge for at det ikke forårsaker skade på miljø, natur, dyreliv eller mennesker. 

Utfordringen er ofte at det er behov for ulike aktører i ulike ledd i en lang kjede av hendelser for å håndtere og dokumentere at avfallet er håndtert trygt og korrekt. Det blir fort mye papirer, og fakturaer fra ulike selskap. 

De fleste av våre kunder er eksperter innen sine respektive virksomheter. Vi er eksperter på håndteringen av avfallet. Dersom du bruker oss neste gang behovet oppstår vil du sette pris på pengene du sparer, tiden du slipper å bruke, og det faktum at du kun får én faktura og nødvendige dokumenter fra én leverandør!

 

 

 

Da hangarskipet Gerald R. Ford besøkte Oslo var det Norwegian Waste Agency som fikk oppdraget med å håndtere avfallet til denne "flytende byen".

Effektivt, økonomisk og skreddersydd

Slik gjør vi det: 

Du gir oss informasjon om avfallstype(r) og mengde, og hvor avfallet befinner seg. Dersom avfallet kommer fra ett eller flere skip som skal ankomme én eller flere havner langs kysten vil vi utarbeide en optimal plan for dette. 

Vi samarbeider med en rekke utvalgte aktører innen behandling og foredling av ulike typer avfall; fra normalt restavfall til alle typer farlig avfall. Med vårt etablerte nasjonale nettverk av samarbeidspartnere og vår detaljerte kvalitetskontroll av våre leverandører ivaretar vi alle dine kvalitetskrav, og dokumenterer dette.  

På den måten leverer vi kvalitet og skreddersøm innen håndteringen, avhendingen og logistikken til ditt konkrete behov.

Som en spesialist innen dette feltet kan vi levere tjenester til deg basert på akutt behov, eller et planlagt/forventet behov. 

Når du bruker våre tjenester kan du være helt trygg på juridisk overholdelse, innsamlingen og avhendingen av avfallet. Du mottar kun én faktura etter utført oppdrag, uavhengig av kompleksitet og involverte samarbeidspartnere i prosessen. 

Du mottar også en ryddig og oversiktlig rapport som dokumenterer at alle regulatoriske krav er ivaretatt. 

Sømløs kundereise

Vi har gjort det enkelt å være kunde hos oss i NIRO Gruppen.  Uansett hvilket av selskapene i konsernet som du kjøper tjenester fra, sørger vi for at du kun har én kontakt å forholde deg til. 

Dersom vår leveranse inneholder tjenester fra vår industriavdeling, eiendomsavdeling og/eller avdeling for avfallshåndtering vil du fortsatt kun motta én oversiktlig faktura.  

Har du spørsmål om et konkret behov innen avfallshåndtering? 

Kontakt Bård Solbakk på telefon eller e-post for mer informasjon, eller et uforpliktende tilbud på din konkrete forespørsel. Bård har lang fartstid og bred kompetanse innen avfall, og leder vår avdeling og selskap innen avfallshåndtering.  Du kan også klikke på pilen nederst, og fylle ut vårt kontakskjema. 

BÅRD SOLBAKK

CEO / DAGLIG LEDER

bard@nwaas.no
95299866