VINN FASADEVASK!

Bestill gratis helsesjekk i dag, og vær med i trekningen av fasadevask for inntil 50% av bygningsmassens totale fasade-areal. (*Begrenset oppad til 1000 kvadratmeter kledning/flate i ditt borettslag/sameie) 

Vi får mange henvendelser, og har begrenset kapasitet – vær rask! Fasaden, taket og kledningen er noe av det mest kostbare i alle typer bygg, så benytt muligheten!

Dronebilde fra fasadevask i Loddefjord

Hvorfor er sjekk av fasaden så viktig?

Jevnlig sjekk og kontroll av fasaden er en viktig del av vedlikeholdet, og få ting er så kostbart som bytte av tak og fasader. Konsekvensen av manglende vedlikehold er ofte:

  • Kortere levetid på materialer: Når smuss, støv og forurensning får samle seg på fasaden, kan dette føre til slitasje og skader på overflaten. Dette kan igjen redusere levetiden på materialer som tre, mur og maling, og dermed øke behovet for reparasjoner og utskiftninger.
  • Fremvekst av mose og alger: Fuktige forhold og manglende renhold kan føre til vekst av mose og alger på fasaden. Dette kan ikke bare føre til estetiske problemer, men også skade overflatematerialene og redusere bygningens levetid. I tillegg kan mose og alger skape fuktproblemer som kan påvirke byggets struktur og indre miljø.
  • Redusert verdi og attraktivitet: En skitten og dårlig vedlikeholdt fasade kan redusere byggets verdi og tiltrekning for potensielle kjøpere eller leietakere. Dette kan påvirke borettslagets økonomi og medlemmenes trivsel, samt påvirke verdien av boenhetene ved kjøp/salg.

Hvordan foregår helsesjekken?

Nedenfor kan du lese hvordan vi utfører helsesjekk av fasade. Akkurat nå gjør vi det gratis – så IKKE la muligheten glippe!

Når vi skal utføre denne tjenesten i ditt borettslag/sameie er det 3 viktige ting vi gjør! SE HER:

1.Visuell inspeksjon utført av fasade-spesialist

En av våre spesialister på vedlikehold av fasader møter på avtalt tidspunkt og gjennomfører en visuell inspeksjon av fasadene i borettslaget/sameiet. Våre folk regnes blant noen av landets fremste når det gjelder behandling og inspeksjon av bygg-fasader, og vil raskt oppdage eventuelle avvik.

2. Utarbeidelse av rapporten deres

Vi anbefaler at du som styremedlem, styreleder eller driftsleder i borettslaget/sameiet er tilstede når vi gjennomfører vår inspeksjon. Da vil du i løpet av inspeksjonen få informasjon om tilstand og eventuelle funn. Etter utført inspeksjon utarbeides en rapport. Den vil enten inneholde statusen «GODKJENT» og inneholde anbefalt dato for ny sjekk frem i tid, eller «AVVIK/FUNN».

3. Anbefalte tiltak

Dersom det er oppdaget avvik eller problemer er dette spesifisert i rapporten, og dokumentert med bilder. I tillegg vil rapporten inneholde informasjon om hvilke tiltak som anbefales basert på dokumenterte funn og tilstand. I slike tilfeller utarbeider vi alltid et gunstig og uforbindtlig tilbud på utførelse av tiltak. I de fleste tilfeller vil dette være en rens av fasaden. Metode for rens avhenger av fasedetype og materialer og alvorlighetsgraden.

Når fasaderens må utføres

Rens av bygningsmassens fasader i ditt borettslag eller sameie gir umiddelbare og synlige resultater. Dette er et enkelt, men svært viktig tiltak for å forlenge materialenes levetid. Så er det også hevet over enhver tvil at en ren og pen fasade bidrar svært positivt til trivselen, og gir også et bedre førsteinntrykk for besøkende eller interessenter når noen av beboerne skal selge boenheten sin. Et godt resultat krever riktig utstyr, og kunnskap om hvordan de mange ulike fasade-typene skal behandles.

Hva sier andre kunder om oss?

Lyderhorn BRL

5/5

«Vi er positive til NIRO Gruppen som leverandør. Det gjelder både planleggingen av arbeidet, og gjennomføringen av det. Vi er svært tilfredse med fasadevasken som de gjorde for oss, og det ble utført for en gunstig pris. De var i konkurranse med 3 andre leverandører, men det var de som kom med de beste løsningene med tanke på høyblokk, lift og gjennomføring»

Atle Midtbø,
Daglig leder i Lyderhorn BRL, Bergen

Sameiet Vardane 13 & 15, Askøy

5/5

«Vi er kjempefornøyde med NIRO Gruppen. Vi visste om dem fra før, og de har utført fasadevask for oss ved flere anledninger. Ved behov utfører de også andre type jobber for oss»

Aud Bergesen, Styreleder
Sameiet Vardane 13 & 15, Askøy

Sameiet Møllendasveien 68

5/5

«Vi var veldig fornøyde med fasadevasken som NIRO Gruppen utførte hos oss, og beboerne kom med gode tilbakemeldinger når de så resultatet. Vi hadde en anbudsrunde der vi vurderte flere leverandører. Men vi opplevde NIRO Gruppen som seriøse, og vi skjønte at de virkelig kunne faget sitt. Tilbudet deres var ikke det billigste, men vi følte oss tryggest med å velge NIRO Gruppen»

Håvard Nedkvitne, Styremedlem
Sameiet Møllendasveien 68, Bergen

Bestill helsesjekk av fasadene her!

Vær rask med å sende inn skjemaet: Vi har en øvre grense på hvor mange helsesjekk-oppdrag vi kan påta oss nå i høysesongen. Om du sender inn NÅ er du garantert å få utført helsesjekk av fasaden, og ditt borettslag eller sameie er med i trekningen!

Vi trekker vinneren av gratis fasadevask 15.09.2023.

Vi har opplevd mye positiv interesse rundt vårt fokus på fasadevask og sjekk. Dermed er datoen for trekning av gratis fasadevask satt til midten av september. På den måten får vi også besøkt enda flere borettslag og sameier før vi kjører trening. 

Borettslaget eller sameiet som trekkes ut blir kontaktet av oss direkte. I tillegg annonseres vinneren på vår Facebook-side!

Bestill helsesjekken NÅ, og du vil bli kontaktet av en av våre spesialister for nærmere avtale om tid og dato for inspeksjon.

*Vi betaler for kostnadene knyttet til arbeid, husvask(såpe) og utføring av vask, der arealet tilsvarer inntil 50% av det totale fasade-arealet (oppad begrenset til 1000 m2) i de borettslagene og/eller sameiene som trekkes ut og får tilbud om gratis fasadevask i denne kampanjen. Våre direkte utlegg knyttet til leie av lift (eller stillas) for tilkomst bekostes av oppdragsgiver. 

PERSONVERNPOLICY FOR NIRO GRUPPEN AS

  1. INNLEDNING

Niro Gruppen AS er forpliktet til å beskytte og respektere ditt personvern. Denne personvernpolicyen forklarer hvordan vi samler inn, bruker og beskytter personopplysningene dine når du bruker vår nettside og utfyller skjemaet for å bestille en kostnadsfri sjekk av fasaden, eller be om tilbud på vask av fasaden.

2. DATA VI SAMLER INN

Vi samler inn følgende opplysninger:

  • Navnet ditt, som du oppgir i skjemaet på vår nettside.
  • E-postadressen din, som du oppgir i skjemaet på vår nettside.
  • Din rolle i borettslaget eller sameiet, som du oppgir i skjemaet på vår nettside

 

3.HVORDAN VI BRUKER DINE PERSONOPPLYSNINGER

Vi bruker personopplysningene dine utelukkende til å:

  • Sjekke at du har myndighet til å bestille på vegne av borettslaget eller sameiet.
  • Besvare dine henvendelser om en kostnadsfri sjekk av fasaden, eller for å gi deg et tilbud på vask av fasaden.

 

4.LAGRING AV DINE PERSONOPPLYSNINGER

Vi vil lagre dine personopplysninger i en periode på maksimalt to år. Dine personopplysninger vil bli slettet etter denne perioden, eller tidligere hvis du ber om det.

 

5. DINE RETTIGHETER

Du har rett til å be om innsyn i, retting av, eller sletting av dine personopplysninger. Du kan utøve disse rettighetene ved å kontakte oss via e-post på post@nirogruppen.no

6. SIKKERHET

Vi har implementert passende sikkerhetstiltak for å sikre at dine personopplysninger blir behandlet på en sikker måte og i samsvar med denne personvernpolicyen.

7.ENDRINGER I DENNE PERSONVERNPOLICYEN

Vi kan oppdatere denne personvernpolicyen fra tid til annen. Eventuelle endringer vil bli publisert på vår nettside.

8.KONTAKT

Dersom du har spørsmål om denne personvernpolicyen eller om vår behandling av dine personopplysninger, kan du kontakte oss på post@nirogruppen.no.

Dato for siste oppdatering: 5/6-2023