VINN FASADEVASK!

Bestill gratis helsesjekk i dag, og vær med i trekningen av fasadevask for inntil 1000 kvadratmeter kledning/flate i ditt borettslag/sameie. Vi får mange henvendelser, og har begrenset kapasitet – vær rask! Fasaden, taket og kledningen er noe av det mest kostbare i alle typer bygg, så benytt muligheten!

Dronebilde fra fasadevask i Loddefjord

Hvorfor er sjekk av fasaden så viktig?

Jevnlig sjekk og kontroll av fasaden er en viktig del av vedlikeholdet, og få ting er så kostbart som bytte av tak og fasader. Konsekvensen av manglende vedlikehold er ofte:

  • Kortere levetid på materialer: Når smuss, støv og forurensning får samle seg på fasaden, kan dette føre til slitasje og skader på overflaten. Dette kan igjen redusere levetiden på materialer som tre, mur og maling, og dermed øke behovet for reparasjoner og utskiftninger.
  • Fremvekst av mose og alger: Fuktige forhold og manglende renhold kan føre til vekst av mose og alger på fasaden. Dette kan ikke bare føre til estetiske problemer, men også skade overflatematerialene og redusere bygningens levetid. I tillegg kan mose og alger skape fuktproblemer som kan påvirke byggets struktur og indre miljø.
  • Redusert verdi og attraktivitet: En skitten og dårlig vedlikeholdt fasade kan redusere byggets verdi og tiltrekning for potensielle kjøpere eller leietakere. Dette kan påvirke borettslagets økonomi og medlemmenes trivsel, samt påvirke verdien av boenhetene ved kjøp/salg.

Hvordan foregår helsesjekken?

Nedenfor kan du lese hvordan vi utfører helsesjekk av fasade. Akkurat nå gjør vi det gratis – så IKKE la muligheten glippe!

Når vi skal utføre denne tjenesten i ditt borettslag/sameie er det 3 viktige ting vi gjør! SE HER:

1.Visuell inspeksjon utført av fasade-spesialist

En av våre spesialister på vedlikehold av fasader møter på avtalt tidspunkt og gjennomfører en visuell inspeksjon av fasadene i borettslaget/sameiet. Våre folk regnes blant noen av landets fremste når det gjelder behandling og inspeksjon av bygg-fasader, og vil raskt oppdage eventuelle avvik.

2. Utarbeidelse av rapporten deres

Vi anbefaler at du som styremedlem, styreleder eller driftsleder i borettslaget/sameiet er tilstede når vi gjennomfører vår inspeksjon. Da vil du i løpet av inspeksjonen få informasjon om tilstand og eventuelle funn. Etter utført inspeksjon utarbeides en rapport. Den vil enten inneholde statusen «GODKJENT» og inneholde anbefalt dato for ny sjekk frem i tid, eller «AVVIK/FUNN».

3. Anbefalte tiltak

Dersom det er oppdaget avvik eller problemer er dette spesifisert i rapporten, og dokumentert med bilder. I tillegg vil rapporten inneholde informasjon om hvilke tiltak som anbefales basert på dokumenterte funn og tilstand. I slike tilfeller utarbeider vi alltid et gunstig og uforbindtlig tilbud på utførelse av tiltak. I de fleste tilfeller vil dette være en rens av fasaden. Metode for rens avhenger av fasedetype og materialer og alvorlighetsgraden.

Når fasaderens må utføres

Rens av bygningsmassens fasader i ditt borettslag eller sameie gir umiddelbare og synlige resultater. Dette er et enkelt, men svært viktig tiltak for å forlenge materialenes levetid. Så er det også hevet over enhver tvil at en ren og pen fasade bidrar svært positivt til trivselen, og gir også et bedre førsteinntrykk for besøkende eller interessenter når noen av beboerne skal selge boenheten sin. Et godt resultat krever riktig utstyr, og kunnskap om hvordan de mange ulike fasade-typene skal behandles.

Hva sier andre kunder om oss?

Løvåsen borettslag

5/5

Da vi kontaktet NIRO Gruppen visste vi at vi trengte en fasaderens. Jeg merket med en gang at disse folkene var proffe, og visste hva de holdt på med. De var ikke billigst, men du verden for et flott resultat. Jeg fikk dem anbefalt av en kollega, og vi er veldig fornøyd med resultatet. Vi kommer garantert til å bruke dem igjen.

Espen Fjæreide
Styreleder i Løvåsen BRL

Kleppestø borettslag

5/5

Vi ønsket å få noen til å ta en titt på fasaden på byggene i vårt borettslag, og inviterte 3 leverandører til å ta en titt. Etter en runde med alle 3 bestemte vi oss for å benytte NIRO Gruppen. De utførte arbeidet raskt og effektivt, og hadde full kontroll på sikkerhet og HMS for egne folk og våre beboere. Resultatet ble meget bra, og det bidro til et virkelig løft. Vi kan varmt anbefale NIRO Gruppen til vask og rens av fasader.

Jørn Erdal
Driftsansvarlig, Kleppestø BRL

Vadmyra borettslag

5/5

Vårt borettslag bruker NIRO Gruppen til en del ulike driftsoppgaver. I forbindelse med en rutinemessig inspeksjon av utearealene gjorde NIRO Gruppen oss oppmerksom på tiltagende mosevekst i flere av fasadeplatene. De gav oss et godt tilbud på å gjennomføre en grundig rens av fasedene, og fikk jobben. Resultatet var nesten litt natt og dag! Vi er veldig fornøyd med NIRO Gruppen, og anbefaler dem varmt til alle som spør meg.

Stein-Erik Frimann
Daglig leder, Vadmyra Borettslag

Bestill helsesjekk av fasadene her!

Vær rask med å sende inn skjemaet: Vi har en øvre grense på hvor mange helsesjekk-oppdrag vi kan påta oss nå i høysesongen. Om du sender inn NÅ er du garantert å få utført helsesjekk av fasaden, og ditt borettslag eller sameie er med i trekningen!

Vi trekker vinneren av gratis fasadevask 01.07.2023. Borettslaget eller sameiet som trekkes ut blir kontaktet av oss direkte. I tillegg annonseres vinneren på vår Facebook-side!

Bestill helsesjekken NÅ, og du vil bli kontaktet av en av våre spesialister for nærmere avtale om tid og dato for inspeksjon.