Næringsbygg

BYGGDRIFT

Vi skreddersyr byggdriftsavtaler som resulterer i økonomisk vinning for ditt næringsbygg. Vår gode kunnskap om byggdrift, innovative løsninger og høy servicegrad sikrer din eiendom og dine verdier.

TEKNISK FORVALTNING

Vi sørger for at din eiendom har riktig teknisk standard, og at lover og regler overholdes. Med strukturerte vedlikeholdsplaner ivaretar vi drift og vedlikehold av eiendommen til en forutsigbar kostnad. Du kan være trygg på at eiendommen til enhver tid er i god stand.

RENHOLD

Førsteinntrykket av ditt næringsbygg er viktig. Derfor leverer våre byggdriftere daglige runder for å påse at bygget er i god stand for leietakere, kunder og andre besøkende. Vi leverer også innvendig renhold med flinke renholdere som leverer et skinnende rent resultat.

Vi i NIRO Gruppen er din naturlige samarbeidspartner for alt innen daglig drift, vedlikehold og teknisk forvalting av deres næringseiendom. Vi er en sømløs og enkel partner i den daglige oppfølgingen av eiendomsmassen.

Som eiendomsbesitter skal du kunne forholde deg til kun ett selskap som skreddersyr de arbeidsoppgavene du behøver tilført eiendommen. Vi leverer tjenestene våre enten med egen arbeidskraft eller i samarbeid med en av våre mange gode samarbeidspartnere.

Fasadevask er en tjeneste vi har levert til utallige byggningsmasser over hele Norge. Fasadevask forlenger byggets levetid og kan i mange tilfeller fornye et bygg. Vi har lang erfaring med kjemikalier for behandling av alle typer overflater. Vi behandler din fasade med spesialprodukter slik at vi kal levere et resultat som både du som kunde og vi kan være stolte av. Vedlikehold av fasade, forlenger levetiden til byggningsmassen. For oss er ingen jobb for liten eller for stor. 

Graffitifjerning er en tjeneste som kan kombineres med fasadevask, men er også en frittstående tjeneste som krever tilpassede kjemikalier. Graffiti som kunst i ordnede former og med tillatelse fra eier kan gi et bygg en ekstra dimensjon. Graffiti som er blitt gjort utenfor spillereglene vil man gjerne ha bort fra fasaden. Vi fjerner graffiti effektivt, skånsomt og miljøvennlig slik at vi ikke skader underlaget.

Takvask er en tjeneste vi ofte utfører i sammenheng med en fasadevask og som vi har lang erfaring med. Som eier vil det svare seg økonomisk med rengjøring og vedlikehold av tak. Vi impregnerer også taket som forebygger mot vekst av mose og annet som skader taket.

Vintervedlikehold
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Etterbehandling er viktig for å ivareta byggmassens levetid og det er et bærekaftig tiltak for å holde bygget i god stand over lengre tid.

Energiledelse
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Teknisk anlegg
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Innvendig renhold er en tjeneste vi leverer til alle typer bygg. Vi vasker fellesarealer, oppganger, ganger, m.m. Vi har flinke renholdere som sørger for et strøkent resultat gang på gang.

Hva kan vi gjøre for deg?

Skriv inn en e-postadresse vi kan kontakte deg på

Godkjent opplærings bedrift i byggdrifter-faget

ASKØY

HAMAR

Copyright NIRO Gruppen, 2022 © | Website by Mathias Rasmussen