Om Oss

Eiendom

Industri


Andreas Solbakken

Leder Avd. Eiendom
andreas@nirogruppen.no
+47 970 32 414

Toni
Leikvoll

Oprativ leder, eiendom
toni@nirogruppen.no
+47 975 08 982

Thor-Inge Gustafsson

Daglig Leder, region øst
tig@nirogruppen.no
+47 992 07 992


Therese Gustafsson

Daglig Leder
therese@nirogruppen.no
+47 400 17 713

Paal
Fureberg

Leder Avd. Industri
pf@nirogruppen.no
+47 954 11 532

Bård
Solbakk

Faglig leder
bs@nirogruppen.no
+47 952 99 866

Administrasjon


Kine
Paulsen

Administrasjon og regnskap
kine@nirogruppen.no
+47 407 27 422


Om oss


Vi i NIRO Gruppen er totalleverandør av vedlikeholdstjenester for Eiendom, Industri og Offshore. Vi leverer alltid våre tjenester med Kvalitet, Ansvar og Respekt.

Vi er din ideelle samarbeidspartner for vedlikeholdstjenester innen eiendom, industri og offshore og vi leverer en merverdi som overgår hva våre konkurrenter kan levere.

Vi i Niro Gruppen leverer våre tjenester med Helse, Miljø og Sikkerhet i fokus, samtidig som vi utfører arbeidet med glede og stolthet. Våre ansatte skal føle seg trygge på jobb og vi vil videreføre den tryggheten til deg som kunde. Som et resultat av trygghet og samhold, vil våre ansatte yte på et høyt nivå på jobb.

HMS er for oss et verktøy som binder sammen våre verdier, og vi har jevnlige revisjoner av HMS- og Kvalitetssikringsverktøyet.

Vi har implementert digitale verktøy for oppfølging og dokumentasjon, og har utviklet rutiner for å opprettholde de krav som settes innen både offshore- og onshore-baserte oppdrag.

Vårt hovedkontor ligger i Storebotn 65 på Askøy hvor vi står klar til å hjelpe deg.

Våre verdier er Kvalitet, Ansvar, Respekt!

Vår historie


NIRO Gruppen ble etablert i 2014 av Therese Gustafsson, Torbjørn H. Nilsen, Toni A. Leikvoll og Odd Hafid Khalifi. Alle med hver sin bakgrunn og derav evne og kompetanse til å utfylle hverandre.

Gjennom årene har NIRO Gruppen utviklet seg til å bli et selskap med sterk vekst i ansatte, kunder og tjenester. Vi har dessuten et velutviklet underleverandørnettverk. Dette gir oss en solid skalerbarhet.