Privat eiendom

TAK & FASADEVASK

Fasadevask og takvask forlenger byggets levetid og kan i mange tilfeller fornye et bygg. Vi har lang erfaring med kjemikalier for behandling av alle typer overflater. Vi behandler din fasade med spesialprodukter slik at vi kal levere et resultat som både du som kunde og vi kan være stolte av.

ETTERBEHANDLING

Etterbehandling er viktig for å ivareta byggmassens levetid og det er et bærekraftig tiltak for å holde bygget i god stand over lengre tid.

Vask og vedlikehold av private boliger er noe vi har god og lang erfaring med. Det er viktig å ta vare på eiendommen sin med arbeid som varierer mellom årstidene. Vintervedlikehold inneholder selvsagt andre oppgaver enn om sommeren.

Vi leverer tjenestene du trenger og forlenger levetiden på din eiendom. En velholdt eiendom er sentralt for det generelle uttrykket eiendommen avgir.

Fasadevask er en tjeneste vi har levert til utallige byggningsmasser over hele Norge. Fasadevask forlenger byggets levetid og kan i mange tilfeller fornye et bygg. Vi har lang erfaring med kjemikalier for behandling av alle typer overflater. Vi behandler din fasade med spesialprodukter slik at vi kal levere et resultat som både du som kunde og vi kan være stolte av. Vedlikehold av fasade, forlenger levetiden til byggningsmassen. For oss er ingen jobb for liten eller for stor. 

Takvask er en tjeneste vi ofte utfører i sammenheng med en fasadevask og som vi har lang erfaring med. Som eier vil det svare seg økonomisk med rengjøring og vedlikehold av tak. Vi impregnerer også taket som forebygger mot vekst av mose og annet som skader taket.

Etterbehandling er viktig for å ivareta byggmassens levetid etter en fasade -og, eller takvask. Dette er et bærekraftig tiltak for å holde boligen i god stand over lengre tid.

Spyling av rør og avløp leverer vi til deg når du trenger det. Er det vond lukt av sluk eller er avløpet tett? Dette kan vi hjelpe deg med. Vi spyler avløp og rør for å sørge for at ditt avløpssystem fungerer som det skal.

Frosne rør  er noe som kan forekomme om vinteren når temperaturen synker. Det er kjedelig å stå uten vann, derfor bistår vi deg med rørtining når du trenger det. Vi mobiliserer på kort tid slik at du skal få tilbake vannet så raskt som mulig.

Hva kan vi gjøre for deg?

Godkjent opplærings bedrift i byggdrifter-faget

BERGEN

HAMAR

Copyright NIRO Gruppen, 2022 © | Website by Mathias Rasmussen