Tankvask

TANK RENGJØRING

Helt fra vår spede begynnelse har dette vært vårt hoved felt og drivkraften i Niro Gruppen Industri. Med vår lange erfaring og våre dyktige operatører er vi et av Norges ledende selskap innen rengjøring av tanker.

Vi har lang erfaring med rengjøring av alle typer tanker både on- og offshore. Vi rengjør alt fra slop og drivstoff tanker til tørrstoff og drikkevannstanker. Velger du Niro gruppen Industri som din samarbeidspartner, kan vi garantere et godt resultat og en god kunde opplevelse.

For våre kunder er tid ofte den største kostnadsfaktoren, vi strekker oss derfor langt for å mobilisere på kort tid og vil på de fleste plasser i Norge være i gang innen samme døgn som vi mottar bestilling. Vi har samarbeidspartnere og konkurransedyktige priser på avfallshåndtering, slamsugere og tilhørende tjenester. Vi er derfor et trygt valg som deres total-aktør innen industrirengjøring og tankvask.

Hvis spesielle behov som vanskelig tilkomst, tilstedeværelse av farlige gasser eller andre utfordringer, har vi nødvendig kompetanse til å møte disse. Ta gjerne kontakt og informer om eventuelle utfordringer, så finner vi gode løsninger tilpasset deres behov.

Alle våre tjenester leveres både on -og offshore. Våre operatører har alle godkjenninger og sertifikater. Vi har lang erfaring med å levere våre tjenester der det trengs.

BESTILL TJENESTEN

Skriv inn en e-postadresse vi kan kontakte deg på

ASKØY

HAMAR

Copyright NIRO Gruppen, 2022 © | Website by Mathias Rasmussen