Industrielt renhold

Niro Grupppen tilbyr en fullstendig løsning for høytrykksspyling og UHP, levert av vårt team av topp kvalifiserte og erfarne fagfolk. Vi har den nødvendige kompetansen og utstyret til å møte alle slags rengjøringsbehov, både onshore og offshore. 

Hva er UHP Spyling?

UHP (Ultra High Pressure) spyling er en teknikk for å rengjøre overflater med høyt trykk vann. Dette trykket kan være opptil 4000 bar og gir en kraftig og effektiv rens av overflater.

Med det ultrahøye trykket kan vi spyle stål og aluminium platerent, og fjerne eller meisle betong med den kraftige vannstrålen. 

Niro Gruppen Industri tilbyr en fullstendig løsning for høytrykksspyling og UHP, levert av vårt team av topp kvalifiserte og erfarne fagfolk. Vi har den nødvendige kompetansen og utstyret til å møte alle slags rengjøringsbehov, både onshore og offshore. 

Våre operatører har alle nødvendige sertifikater, og har i norsk sammenheng unik kompetanse knyttet til utføring av UHP innen ulike bransjer, miljøer og lokasjoner. Vi tilbyr pålitelige, effektive og skånsomme løsninger for rengjøring, og jobber alltid for å oppfylle dine forventninger til avtalt tjeneste.